Termeni şi condiţii

Stimați clienți,

Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.
Luând în considerare dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor, Editura Elicart își ia angajamentul în privința confidențialității și protecției datelor dumneavoastră. Datele personale pe care Editura Elicart le solicită clienților sunt strict utilizate în vederea finalizării comenzilor. Scopul solicitării acestor date este exclusiv acela de a putea onora comenzile plasate, de a putea emite facturi pentru produse comandate, precum și pentru a vă putea contacta in situația în care apar neclarități în legătură cu comanda plasată.
Menționăm că Editura Elicart nu colectează și nu stochează niciun fel de date cu caracter personal în scopuri de promovare. Dumneavoastră, în calitate de utilizator, veţi putea sa ne oferiți voluntar date personale, ori de cate ori veți dori să efectuați comenzi on-line.
Pentru orice nelămuriri sau întrebări, nu ezitați să ne contactați!

Site-ul editurii Elicart funcţionează respectând legislaţia în vigoare.

Informaţiile şi materialele prezentate în acest site aparţin Editurii Elicart şi sunt protejate de legea drepturilor de autor, neputând fi reproduse decât cu acordul editurii.

Editura Elicart are dreptul de a adăuga, modifica sau şterge informaţiile şi datele conţinute de site-ul www.edituraelicart.ro în orice moment, fără nicio notificare prealabillă.

Aceşti Termeni şi condiţii de folosire se aplică pe termen nelimitat. Este recomandat ca utilizatorul să verifice la fiecare accesare versiunea curentă a site-ului.